Workshops

Kom ook lekker meedansen op opzwepende muziek, in allerlei stijlen en op diverse locaties. Denk aan horecagelegenheden, ateliers, studio's, theaters, strand, culturele centra, skatebanen, tuinen enz.  Dansevents biedt een gezellige en middag/avond uit waaraan iedereen mee kan doen. De docenten zijn allemaal professionals en weten er op ieders niveau een feestje te maken! Vooraf, in de pauze en na afloop kun je genieten van een drankje en een hapje.  Soms organiseren we ook een afterparty met live-muziek of een DJ, uiteraard geheel in de sfeer van de dansstijl.  

 

Workshops met een open inschrijving 

Dansevents heeft de locatie, dansstijl, docent, datum en het tijdstip vastgelegd en jij komt alleen of samen met vrienden/buren/collega's meedoen door je hiervoor aan te melden. Voor de agenda  Klik hier

Workshops op  maat

Jij bepaalt. Heb je privé of voor jouw werk iets te organiseren voor een vrijgezellenfeest, familiedag, een uitje met vrienden, jubileum of bedrijfsfeest?  Misschien heb je al een dansstijl of locatie in gedachte of heb je nog geen idee. Dansevents gaat voor jou aan de slag om hier samen invulling aan te geven. Je kunt vrijblijvend meer informatie opvragen via het CONTACT formulier.