Juvat komt naar West-Friesland!

Volgende maand, zondag 22 april, komt Juvat Westendorp Hip-Hop workshops geven in Wervershoof.

Waar kennen we hem van?

Juvat won het TV programma 'So You Can Think You Can Dance' (2011) en is eigenaar van de Juvat Dance Academy. Als acteur was hij te zien in series en films zoals Goede tijden Slechte tijden, de Spa, Gooische Vrouwen, Tuintje in mijn hart en Onze Jongens. Je ziet hem ook regelmatig voorbij komen in bijvoorbeeld RTL Late Night of Koffietijd. Bij de dames maakt hij onderdeel uit van het zgn 'mannenpanel'. Hier geeft hij samen met Charly Luske en Edwin Jonker zijn ongezouten mening over vrouwenkwesties en beantwoorden zij vragen van kijkers. Wat de plannen zijn voor dit jaar is nog wat onduidelijk, ik ga hem dit de 22ste vragen...

#JuvatWestendorp #Dans #Workshop #HipHop #Wervershoof

Ander nieuws: